Nakup kovinske strešne kritine

Strešne kritine Ste ob tem, ko ste se odločili za nakup kritine pomislili na to, da bi kupili kovinsko  kritino za vašo streho? Verjetno ne, saj se kovinske strešne kritine v Sloveniji uporabljajo v precej manjšem deležu kot v drugih državah evropske unije. In kaj je razlog za to? Verjetno to, da nismo dovolj podučeni o vseh možnih vrstah kritin in tako ne poznamo njihovih prednosti ter slabosti. Podjetje Bratex pa je podjetje, ki se ukvarja s preoblikovanjem pločevine v strešno kritino. Letna proizvodnja strešne kritine podjetja Bratex presega 6 milijonov m2 pločevinaste kritine, ki jo uporabimo za pločevinasto streho.

Kovinsko kritino za streho si lahko zagotovite na spletni strani podjetja Majde. V ponudbi strešne kritine boste našli kovinsko strešno kritino, betonske strešnike, opečne strešnike, paroprepustne folije in drugo. V okviru kovinske kritine lahko izbirate med tremi oblikami kritine v imitaciji betonskega strešnika in v štirih trapeznih oblikah. Poleg tega pa lahko izbirate celo med tremi kvalitetami pločevine, ki je izdelana v najboljših jeklarnah po Evropi.

Pri nakupu strešne kritine boste torej lahko izbirali med različnimi oblikami ter barvami. Med drugim je na voljo tudi imitacija lesa. Linije strešne kritine pa vam nudijo tudi večletne garancije. Če vas zanimajo prednosti in slabosti strešne kritine iz kovine ali pa se zanimate za drugo vrsto kritine, obiščite zgoraj dano spletno stran. Ekipa podjetja vam bo namreč z veseljem pomagala do optimalne rešitve. Poskrbite za dobro streho nad glavo, saj je ta eden izmed glavnih dejavnikov kvalitetnega življenja.